Tényleg inkább ezt tegyem?
Igen.
Én 2 éve váltottam szőkéről sötétbarnára . 1 hónapig csak sírni tudtam , amiért nem szinezővel csináltam. Ezt most nem csak ugy mondom , tényleg sírtam sokat e miatt. Eltelt két év , ez alatt az idő alatt rengetegszer vissza akartam váltani az eredeti vagy inkább hasonló szőke hajamhoz , de baromira nem egyszerű. A hajam tönkretenni meg nemcakartam a szivatással. Nos , eltelt két év , és imádom a mostani hajszínem , mem tudnék nélküle lenni , abszolut de nem tudom elképzelni már magam szőkén , és mióta sötétbarba vagyok , a fenekem alá ér a hajam. Nem törik , egyszerűen gyönyörű, azóta mióta váltottam. De kicsit sok idő kellett hozzá hogy a részemmé váljon a hajszínem . Utólag nem bántam meg , de rögös volt az út hogy ezt így gondoljam.
Azt tanácsolom , hogy mindenképp ilyen 24 hajmosásig tartó hajszínezővel próbáld . Tapaszgalat , hogy elég sokáig tart , 24 mosástól tovább, ilyen jó másfél hónap kell neki hogy szépen egyenletesen lekopjon. Ez már kellő idő ahhoz , hogy eldöntsd szereted / nem szereted , illik e hozzád /nem illik e hozzád.
Remélem tudtam segíteni :)
Attól függ. A fekete és a sötét színek nem kopnak ki, hiába színező. A világos meg nem fogja be a sötétebb hajszint.
Paróka jobb vagy kipróbálni egy alkalmazhat, amivel lehet változtatni a haj színen
Ezt még nem hallottam, pont amiatt, amit előttem lévő ír. A sötét nem fog 100%-ban kikopni, szőke színező meg nincs. (Olyan van, ami már szőkített hajon működik, de sötétet nem világosít.)
Nekem minden szín minden árnyalata volt már a hajam, és nem baszakodtam, ha fekete akartam lenni, ha vörös, ha szőke, nekiálltam festeni. Ehhez szerintem inkább önismeret kell, hogy biztos legyél a dolgodban, önmagadban, mint színező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!