Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászkellékesben mennyibe...

Fodrászkellékesben mennyibe kóstál egy wella hajfesték?

Figyelt kérdés
Azt hallottam róla,hogy igen jó :)
2010. júl. 14. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
én wella koleston perpect-et szoktam venni, és olyan 2100 ft szokott lenni
2010. júl. 14. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
*perfect
2010. júl. 14. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
megint én vagyok, venni kell még hozzá külön oxit is, egy literes 2640 volt, de az elég vagy 15 festésre
2010. júl. 14. 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
köszke :D:DD
2010. júl. 14. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért hiszitek, hogy csak a wella van a világon???

Ha írsz, ajánlok neked sokkal jobbat, sokkal olcsóbban!!!

Szia!!

2010. júl. 15. 22:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy csak ez van.Már sokfélét kipróbáltam.Wellát még nem.Fodrászok is használják ezért is gondoltam, hogy jó :)
2010. júl. 16. 20:14
 7/7 anonim válasza:
Nem csak attól jó egy festék, mert a fodrász használja vagy ajánlotta. Simán elcseszheted a hajad, ha nem értesz hozzá. Egyszerűbb fodrásszal csináltatni, vagy fodrásztól tanácsot kérni. Amúgy a legtöbb cég professzionális festéke jó. A wella egy igen közkedvelt márka, de csak a professzinoláis festékei. A másik ami nagyon jó, a Loreal professional. Attól függően hogy milyen színt akarsz és milyen hajad remek hajkímélő tartós színei vannak. És nem csak azt kell nézni, hogy olcsó legyen, hanem jó a hajadat ne tegye tönkre illetve a színe és szép tartós legyen. Ezért szerintem a fodrász a biztos.
2012. aug. 31. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!