Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok-nők, ti is voltatok...

Lányok-nők, ti is voltatok most fodrásznál egyetem-sulikezdéshez?

Figyelt kérdés

Páromat kérdezem, hogy mi ez az új stílus, hogy sokan egyenesre vágják a hajukat. Aztán mondja, hogy ez nem stílus, hanem így néz ki egy frissen vágott haj 😃

Szóval rengetegen időzítették az iskolakezdésre a frizurafrissítést 💇

Így akartok tetszelegni az új emberek/tavasz óta nem látott ismerősök előtt?

2019. szept. 5. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Pedig ez egy trend. Most ilyen semmilyen fazon épp a menő. Nem hiszem, hogy az iskolakezdés az oka.

Részemről már nem járok suliba és fodrásznál se voltam amúgy. 😀

2019. szept. 5. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
En voltam júliusban, de nem az iskola kezdés miatt hanem mert mar nagyon töredezett volt a vege.
2019. szept. 5. 20:52
 3/7 Metionin ***** válasza:
100%

A frissen egyenesre vágott haj néz ki úgy :D én pl. U alakra vágatom mindig és az frissen vágva is U alakú :D

Egyébként nem kifejezetten egyetemkezdéshez de most festettem és trimmeltem a hajam. Ám ezek (festés 3 hetente, trimmelés 2 havonta) akkor is aktuálisak lennének ha nem egyetemen melóznék.

2019. szept. 5. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor vágatom, ha törik a vége.
2019. szept. 6. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltam, de nem kimondottan az egyetem miatt, csak aktuális volt már egy vágással egybekötött festés, mert a nyári nap és strandolás eléggé kikoptatta a színét, vágatni meg egyébként is szoktam 2-3 havonta, mert utálom, ha töredezett a vége.
2019. szept. 6. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább tiniket láttam itt augusztus végén hajfestésről kérdezősködni, gondolom, menőzni akartak, hogy mennyire király nyaruk volt.
2019. szept. 6. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem, csak törött volt
2019. szept. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!