Testgyertyát lehet például arcon, vagy háton használni?
Nekem van egy pár olyan osztálytársam, akinek a bőre nagyon pattanásos volt, tudod, olyan heges, és persze nem szerették. A különös az egészben az, hogy a lánynak az anyukája kozmetikus, a srác anyukája pedig egy szépségszalont vezet. Szóval azon nem tudom, mennyit tud segíteni egy kozmetikus, de azt tudom, hogy mind a kettőjüknek gyógyszeres kezelésnek köszönhetően lett tiszta az arcuk. Bőrgyógyászhoz jártak és olyan gyógyszert kaptak, ami szárította az arcukat. Nagyon szép most már az arcuk, és ugye mivel zsíros volt a bőrük, nem csak az arcuk, hanem a hátuk is. Viszont a nagyon erős gyógyszer miatt szájuk nagyon száradt, így arra kaptak egy külön kenőcsöt, amivel mindig kenniük kellett, mert ha nem nagyon csúnyán és mélyen sebes maradt volna.
Tehát, szerintem érdemes lenne elmenned bőrgyógyászhoz, és tőle kérni segítséget. Az anyagi oldalát viszont nem ismerem, tehát azért azt is kérdezd meg.
Remélem segíthettem, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!