Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Afrofonásból nektek is kijötte...

Afrofonásból nektek is kijöttek a babahajak?

Figyelt kérdés
Tavaly sok hajam kihullott és rengeteg babahajam van, most pedig befonattam afrora és 1 hete van így, de nagyon sok kis haj kijött belőle fejtetőn, nagyon zavar. Van erre tipp mit kezdjek vele? Azért ilyen, mert nem szakszerűen fonták be esetleg?

2019. szept. 3. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem fonták túl feszesre? Konkrétan elkezdtél kopaszodni vagy hogy érted? Mert amúgy a haj minden esetben hullik napi szinten mivel cserélődik egész életedben, ezért amikor be van fonva a hajad azok a hajak amik elengedték a fejbőröd nem tudnak lehullani mert tartják a fonatok. Lehet hogy ezeket a hajszálakat látod csak.
2019. szept. 4. 11:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok. A kihult hajhagymákra felkészülten, csak kicsúsznak a babahajak a fonatból úgy értem. Szerintem pont jó a feszessége, nem fájt meg ilyesmi, de lazának se mondható. Vagy ez így normális? Mindenki borzas egy idő után? 😄
2019. szept. 15. 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Tegyél rá hajhabot.
2019. szept. 15. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!