Erősen izzadok. Van valaki hasonló helyzetben és tud rá valami megoldást? (Légyszí komoly válaszokat is: )
Most lelövöm a főpoént: Fürödjé! Napi 3x-4x fürdök, folyton polót kell cserélnem és nem ér semmit! Rengeteg dezadort (olcsót,drágát, gyógyszertárit és mindent) próbáltam de mintha nem is használtam volna! Direkt baktérium elleni szappanal és tusfürdővel fürdök, folyton gyantáztatom a honaljam. Ha nincs meleg és nem dolgozom/sportolok egész birható de sajnos versenyszinten spotolok (mindne nap) és akkor vége.. Most van egy alakuló kapcsolatom és nem szeretném ha emiatt menne tönkre, mert elég visszahuzodó vagyok emiatt!
Ha tudsz valami megoldást kérlek!!!!
jajj.. nem egészséges?! Szerintetek ma már mi egészséges? semmi!mindennel ártunk magunknak.
Érdekes az emberek évekig használták, és most valaki itt eltalálta az oldalon,hogy nem egészséges, és rémisztget minket.
Így volt ez a Vitanol c-vel is, mindenki elkezdte használni hajnövesztésre, aztán jött az,hogy "nem egészséges,árt,stb",pedig az gyógynövényekből áll.
Ezt gyógyszertárban keverik ki, direkt erre a célra, biztos nem olyan egészségtelen ahogy azt ti mondjátok.
És a rossmanba,és hasonló helyeken árult dezodorok se igaziak, abban még több egészségtelen anyag van és fele annyira nem hat. :S
Használd csak a solution antisudorica-t! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!