Ha hulott a hajatok rájötetek hogy mitől hullik? és ha
balzsamtol akkor kb mikor állt helyre utánna?
Bocsáss meg, de a balzsamot magára a hajadra kened nem? Jóesetben. Szóval a fejbőrödre nem hat, mivel oda nem is szabad kenni, ezért miért állna meg a hajhullás? Annak általában belső oka van.
2008. nov. 15. 18:44
2/17 A kérdező kommentje:
Én már nembalzsamozom 1 hete mert anyukám fodrász és tanulták is ha hullik a haj előszzör vagy a samponban vagy a balzsamban keressék a hibát. az ismerömnek hulott a haja és letette a balzsamot és megállt neki. vannak balzsamok amik nagyon rosszak és hullhat a haj tőle. engem az érdekelne hogy mikor áll helye már sokat javult ,bár annyira nemhullik sőt inkább csak kicsit többjön még ki.a balzsam beszivodik a hajszálakba ésha sokat bazsamozzák a hajat hullhat tőle
Nos, ha nem kened a fejbőrre a balzsamot, akkor kétlem h hullana, bár ha naponta kimosod, és tocsogósra bekened vele, talán a súlya miatt . De ha már van eszed kioktatni, h anyukád fodrász, miért nem őt kérdezed?
2008. nov. 15. 19:07
4/17 A kérdező kommentje:
én csak tapasztalatokat kérdeném!
persze van hogy valakinek azért hullik a haja mert valami gyulladás van a szervezetébe vagy valamilyen vitamin hiánya van csak nekem tudom miért jött több . de neharagudj ha megbántottalak nemakartam!
5/17 A kérdező kommentje:
ja és sajnos nekem nagyon odaért a fejbörre a balzsam mert szőke tincseket kentem be balzsammal és a tövénél is bekentem hogy könnyebb legyen kibontani,és általában odament . meg mikor a balzsamos viz csepegett a hajambol mindig rányomtam a fejbörre,hogy a hajamra menjen vissza ,és igy a fejbőrre is került
6/17 anonim válasza:
Bocsi h ide írok, de tényleg ekkora gond, ha balzsam éri fejbőrt?? Attól el is vékonyodhat??
2008. nov. 19. 22:14
7/17 A kérdező kommentje:
hát nemtesz jot a hajhagymának az bisztos. de soknak hullik tőle a haja ha sokat használja. neked hullik?
8/17 anonim válasza:
Hát..úgy hullik, h amennyinek kell, az kijön... (nem kórosan) Bár én ezt eddig nem is tudtam ,h nem szabad a fejbőrre kenni! Köszi h szólsz! Akkor valószínű h attól van elvékonyodva középen a hajam? Ha ezután csak a végét kenem balzsammal, akkor visszaerősödik?
2008. nov. 20. 18:03
9/17 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló vagyok.: Azt még elfelejtettem, hogy inkább abbahagyom a balzsamot egy jó ideig... Vissza fog erősödni középen a hajam? Köszi!!
(bár eddig se nagyon kentem, kb heti 2X max 3X mostam hajat..6éve van hosszú hajam, és nem is minden mosáskor balzsamoztam..)
2008. nov. 20. 18:07
10/17 A kérdező kommentje:
hogyérted hogy elvan vékonyodva?a hajszál vékonyabb mint volt vagy inkább dusabbvolt ?
ha valakinek hullik a haja akkor abbakell hagyni a balzsamot,de hanemakarod mert nemhullik akkor csak a végére kend. ha arra gondolsz hogy a balzsam elvékonyitsa e a hajszálakat akkor nem!a balzsam zsirosodást okozhat és hullhat a haj ha sokáig használják de elvékonyitani nemvékonyitsa el a hajszálakat. nekem hányszál jönki hajmosáskor és naponta?hajmosáskor neked ha összegömbölygeted a hajat akkor milyen nagyságu lesz?és milyen hosszu a hajad?nekem majdnem derékig ér.
Kapcsolódó kérdések: