Tudnátok segíteni? Nagyon csalódott vagyok
Figyelt kérdés
Még júniusban játszottam az ajándék csomagért, és meg is nyertem, és a Nivea egy e-mailben értesített július 28-án és azt írtak hogy 30 napon belül kézbesítik. Augusztus 28-án kaptam még egy levelet amiben a Nivea a véleményemet kérdezi a csomagról amit sajnos nem kaptam meg.Arra is gondoltam mivel társas házban elek hogy elloptak de nem is csengetett fel senki a kapucsengon
Mit tehetnék? mivel vártam ezt a csomagot és nagyon csalódott vagyok!
Köszönöm előre is a választ!
2019. szept. 1. 17:19
2/5 A kérdező kommentje:
Szia lehet de ahogy mondtam küldtek meg egy e-mailt amiben kérdezik hogy tetszett-e a csomag
2019. szept. 1. 18:00
3/5 anonim 

válasza:

Nekem is volt már olyan, hogy hetekkel a csomag érkezése előtt elküldték az értékelős e-mailt, mikor napszemüveget rendeltem. Szerintem még két hetet várj, és ha addig sincs semmi, írj nekik.
4/5 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a valaszokat 🙏🙏
2019. szept. 1. 18:08
5/5 anonim 

válasza:

Én aliexpressről rendeltem valamit és már kaptam értékelős e-mailt, pedig még nem jött meg a csomagom, egyszer pedig nyertem egy karton icetea-t azt is kb 1-1,5 hónap után kaptam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!