Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék ellennük?

Mit tehetnék ellennük?

Figyelt kérdés

az arcom eléggé pattanásos a homlokom tele van velük (ezért nincs is bátorságom fiúval találkozni ) mert eléggé elcsúnyít , a hátamon be van gyulladva pár darab

a hajam mindennap kell mosnom mert elég hamar zsírosodik

2019. szept. 1. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
1.Egészséges életmód. Ha ez sem segít akkor próbálkoznék "kemikáliákkal". Tinikorban még a hormonok is rásegíthetnek, ha idősebb vagy akkor bőrgyógyász. A hajmosást pedig próbald meg kitolni, ne simuljon teljesen rá a fejbőrödre ( ha összekötöd ne szorítsd rá, lazán hordd), ne fésüld túl gyakran, és ne fogdosd túl sokat, kíméletesen szárítsd hajmosás után és ne vasald stb.
2019. szept. 1. 13:33
 2/6 anonim válasza:
100%

Ez lehet AKNE-is! Érdemes vele felkeresni egy bőrgyógyászt krémekkel vagy gyógyszerrel tudja kezelni elég jól. Illetve egy nőgyógyászat is javasolt lehet, mert a fogamzásgátló gyógyszer is segít ebben a hormontartalma miatt. Pl.:Dienille

Remélem tudtam segíteni! A dokitól meg nem kell félni :)

2019. szept. 1. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress egy jó bőrgyógyászt vagy egy kozmetikust.
2019. szept. 1. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Kitartás. Igazábol hogy ápolod magad nem igen többet. Talán a vízre jobban ügyelj meg ezekkel az arctosztittó tonikokkal probáld meg tisztogatni az arcod meg a hàtad. Nekem is nagyon durva volt en gyogyszert szedtem rá es kevesebb mint egy honap alatt elmult minden. De az enyém mar krvosi esetvolt konkrétan patanás pattanáson volt már.
2019. szept. 1. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:

1# igen tini vagyok

nem szoktam össze fogva hordani a hajam mindig ki van engedve

és nem szoktam szárítgatni hagyom ,hogy magától száradjon meg

hetente 1-szer szoktam vasalni

2019. szept. 1. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:

2# minden esetben muszáj felkeresnem egy bőrgyógyászt?

és köszönöm:)

2019. szept. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!