Pattanas utani foltokra/hegekre mit vegyek?
Figyelt kérdés
csak is gyogyszertari ,nem horror aron!2019. aug. 30. 18:22
1/10 anonim 

válasza:

Sajnos azokkal nem tudsz te mit kezdeni,kozmetikus általi hámlasztás,vagy csiszolás tünteti el őket teljesen.
2/10 egycsészetea 

válasza:

Gyógyszertári dolgok 1.nem segítenek, 2
.minden horror áron van. Én a kozmetikust ajánlom, rengeteg jó módszert tud és nem is horror árakon:)
3/10 A kérdező kommentje:
rendben..akkor kozmetikust valasztom..
2019. aug. 31. 06:57
4/10 anonim 

válasza:

Ha csak sima pattanás nem pedig akné,akkor eltűnik a folt csak lassacskán. Én szalicilsavat szoktam rá használni , az segít.
5/10 A kérdező kommentje:
Melyiket? hol lehet beszerezni?
2019. aug. 31. 18:01
6/10 anonim 

válasza:

A kérdésedre válaszolva, skinoren, 1000 ft körül van, sokáig elég. Receptre adják. Nagyon szepen elhalványította a hegeket.
Én most almaecetet használok a hegeimre. Vagy a ragyákra. Vagy mindenre.
Egy fújós üvegbe 1 rész almaecet, 2 rész víz. Vattapamacs, arcra reggel este.
7/10 anonim 

válasza:

A The Ordinary márkától szoktam használni a szalicilsavat , de a drogériákban is van egy csomó atrlemosó vagy tonik amiben van.
8/10 anonim 

válasza:

*arclemosó(amúgy a 13:56-os voltam)
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor mar jobban megerne gyogyszertarit venni nem ?
2019. szept. 1. 09:02
10/10 anonim 

válasza:

Még nem néztem gyógyszertárban de egy próbát megér. Lehet hogy ott is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!