Pattanasos a borom mit tegyek?
Figyelt kérdés
eleg sok pattanas jelent meg az arcomon . ti milyen termekeket hasznaltok , ajanlotok ?
amugy eleg zsiros a borom amit sajnos orokoltem .. minden tippet , jo tanacsot orommel fogadok . nektek mi valt be? mitol mulhatnak el?
2010. júl. 13. 22:50
1/9 anonim válasza:
szerintem érdemes lenne bőrgyógyászhoz fordulni, lehet hogy egy egyszerű arclemosóval tud segíteni, de ha súlyosabb akkor akár gyógyszert is ír fel rá amitől soha többet nem jönnek ki
2/9 anonim válasza:
Bemész a gyógyszertárba és veszel Aknesol pattanástalanítót.
Sokkal jobb mint a bőrgyógyász kencéi,mert nekem azok nem használtak.Az Aknesol pedig 2 nap után hat! Ezt garantálom!
3/9 anonim válasza:
Ne idd meg! Nyiss ki inkább egy sört vagy egy narancslét.
4/9 A kérdező kommentje:
14 eves lany
2010. júl. 13. 23:10
5/9 anonim válasza:
Ez hormonális probléma,járj rendszeresen kozmetikushoz tisztításra és tőle kérhetsz a bőrtípusodnak megfelelő termékeket is.Az én bőröm így nem lett roszabb ellentétben a barátnővel aki mindent magára kent.
6/9 FFDP válasza:
Hasonló problémám van. A bőrgyógyász a leghatásosabb, mert nem csak kencéket adhat, hanem antibiotikumot is (mondjuk nyáron nem szabad, mert fényérzékennyé tesz), ami garantáltan jót tesz a bőrödnek és az is sokat segít amellett, hogy reggel- este arcot mosol, hogy napközben néhányszor szimplán vízzel leöblíted az arcod, nekem mindig olyan érzésem van, mintha leszednének rólam egy zsírmaszkot, felszabadító. Bocs, ha undorítóan írtam le.
7/9 anonim válasza:
Nekem a bőrgyógyász egyeltalán nem használt. Adott tablettát amit nem tudtam szedni mert a gyomrom meg a hasam rohadtul fájt tőle. És amúgy is azt mondták hogy a tablettától előbb sokkal csúnyább lesz a bőröd majd utána lekopik az egész az arcodról és csak utána fog javulni. És a krémjei is hulladékok és megjegyzem hogy rohadt drágák voltak.
8/9 anonim válasza:
Szió!
Én nagyon tudom neked ajánlani az avontól a clearskin termékeket is.
Nagyon jó termékeik vannak, elérhető áron, és nekem is nagyon bevált!
9/9 FFDP válasza:
ma 15:18 Elhiszem, hogy neked nem használt a krém amiket felírt, de ez nem jelenti azt, hogy minden bőrgyógyász ugyanazt írja föl és főleg nem azt, hogy mindenkinél hatástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!