Az hülyén néz ki ha egy lánynak hátul úgymond egy háromszögbe van lenyírva a haja de nincs rajta minta? Itt egy kép, de ezt csíkok nélkül nézzétek. Vagy csíkokkal szerintetek jobban néz ki? Már volt úgy is de úgyis meg nő.
2019. aug. 29. 20:15
4/10 anonim válasza:
Szerintem jó, nekem nagyon bejönnek azok a női frizurák, ahol egy rész telibe van nyírva nullással.
5/10 anonim válasza:
Nekem bármilyen hátul felnyirt haj nagyon tetszik :D
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,de azt hozzá tenném,hogy nagyon sötét barna a hajam így kb. 3 hét után már a csíkok se látszanának. Meg nagyon dús is.
2019. aug. 30. 08:26
7/10 anonim válasza:
Szerintem borzalom,és majd mikor elkezd nőni..még rosszabb lesz.
8/10 anonim válasza:
Barátnőm fodrász, neki is ilyen haja van. Amikor kopasz, imádja, de amint elkezd nőni, rosszul van hogy rövid, nem tudja hozzá fogni a többihez, zavaró stb. Már többször próbálta meg visszanoveszteni a párja miatt, mert neki nem tetszik, de mindig olyan zavaró volt, hogy kopaszra nyírta.
9/10 Metionin válasza:
Nekem volt csík nélkül, annyi hogy a háromszög lila volt, a többi fekete. Szerintem jó az csíktalanul is, az enyémben egy hétig ha látszódott volna olyan gyorsan nő.
10/10 egycsészetea válasza:
Egyénfüggő szerintem, kinek mi áll jól.
De ha nagyon tetszik akkor ne várj vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!