Pattanásokat hogyan lehetne eltűtnetni ha lehet végleg? És még egy kérdésem is van.
Sziasztok! Az arcomról már kb sikerült megszabadulnom a sok pattanásoktól, a borotváltozások utáni arcszesz segítségével (tudjátok amit pont arra készítenek és csíp is nagyon az arcom). Most viszont a hátamra és a karomra is elterjedtek.. ha kell küldök privátban fotót (írj privátot ha kell). Hogyan kellene megszabadulnom ezektől? Mindenféle arcszesz ami a boltokban kaphatóak egyik se segített (arcomra gondolok most). Karomra mit kéne? Mert nagyon elterjedtek itt.. Gyógyszertárból lehet kapni valamit ez ellen? Vagy esetleg bőrgyógyász? De szerintem ki fognak nevetni..
És a másik kérdés, hogy az arcom túl zsírosodik, ez ellen is kellene tennem valamit (lehet ez okozta régebben a pattanás "inváziót" az arcomon). Mit kell csinálnom, hogy normál legyen az arcbőröm és ne pattanásos és zsíros? Meg a karomra és kéne valami, mert csúnya nagyon. A hátamon nincs sok ez nem is annyira lényeges. 18/ F vagyok.

Nekem az Aknesol nevű szer vált be. Este fürdés után a pofázmányomat azzal kentem be, és használt is. Ja, és fürdésnél, tusolásnál szappannal moss arcot, az sokat használ a zsíros bőrnek is. A pattanások is eltűntek tőle.
A kitartóbbakat vörösizzásig hevített tűvel intéztem el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!