Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokat hogyan lehetne...

Pattanásokat hogyan lehetne eltűtnetni ha lehet végleg? És még egy kérdésem is van.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az arcomról már kb sikerült megszabadulnom a sok pattanásoktól, a borotváltozások utáni arcszesz segítségével (tudjátok amit pont arra készítenek és csíp is nagyon az arcom). Most viszont a hátamra és a karomra is elterjedtek.. ha kell küldök privátban fotót (írj privátot ha kell). Hogyan kellene megszabadulnom ezektől? Mindenféle arcszesz ami a boltokban kaphatóak egyik se segített (arcomra gondolok most). Karomra mit kéne? Mert nagyon elterjedtek itt.. Gyógyszertárból lehet kapni valamit ez ellen? Vagy esetleg bőrgyógyász? De szerintem ki fognak nevetni..

És a másik kérdés, hogy az arcom túl zsírosodik, ez ellen is kellene tennem valamit (lehet ez okozta régebben a pattanás "inváziót" az arcomon). Mit kell csinálnom, hogy normál legyen az arcbőröm és ne pattanásos és zsíros? Meg a karomra és kéne valami, mert csúnya nagyon. A hátamon nincs sok ez nem is annyira lényeges. 18/ F vagyok.

2019. aug. 27. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Nekem az Aknesol nevű szer vált be. Este fürdés után a pofázmányomat azzal kentem be, és használt is. Ja, és fürdésnél, tusolásnál szappannal moss arcot, az sokat használ a zsíros bőrnek is. A pattanások is eltűntek tőle.

A kitartóbbakat vörösizzásig hevített tűvel intéztem el.

2019. aug. 27. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nevetne ki a bőrgyógyász? Ez a dolga... Akneroxidot ki tudsz váltani vény nélkül, de szerintem bőrgyógyászhoz mindenképp el kéne menned ezzel.
2019. aug. 27. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tenutan 50g kemeny kapszula. A 14 éves unokaocsemnek íratták fel ezt a gyógyszert borgyogyasznal, iszonyatosan tombolnak a hormonjai, tiszta zsír és pattanás mindenhol a bőre, mióta szedi sokkal szebb, és így sem szedi minden nap, viszont ennek lehetnek apróbb mellékhatásai esetleg kicsit szarazabb lesz a kéz, de az unokaocsem nem panaszkodott, szerintem megéri. 18 éves kortól ajánlott szedni vagy talán 17 de neki odaadták 14evesen is amúgy kb 20nak néz ki kb 180 és tisztára ki van gyurva stb😂 na nem lényeg remélem segítettem, ja és hatha mondanak valami új ötletet pluszba. Szerintem érdemes bőrgyógyászhoz menni, nem fog senki sem kirohogni, szerintem óvszert venni kínosabb, mégsem néz furán az eladó vagy bármi. 17l
2019. aug. 27. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szappan nem túl jó ötlet, vegyél illat anyag mentes lemosot inkább az arcodra. Benzoyl peroxidot használj a pattansokra, ha nyomkodtad akkor könnyen szét hordtad a bacit azért van a válladon is már.
2019. aug. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!