Mi a véleményetek a garnier samponokról?
Figyelt kérdés
Mennyire jók? Nekem az illatuk nagyon tetszett. Érdemes olyat venni?2019. aug. 27. 01:30
1/6 anonim válasza:
A fructis oil repairtől finom puha lett a hajam, a freshtől meg nagyon könnyű és a gyors zsírosodásra is jó volt nekem. Többiről nem tudok nyilatkozni. Nézd meg krémmánián.
2/6 anonim válasza:
Az illatuk nagyon jó szerintem is, de nekem sajnos nem váltak be.
3/6 anonim válasza:
Nem jött be.
Nálam a Syoss-on kívül az összes lakossági sampon nem ér semmit, mert “szöszös” lesz tőle és nagyon száraz. (Hullámos hajam van.)
4/6 anonim válasza:
Próbáltam már párat, de egyik sem csinált semmi extrát a hajammal. Az illatuk viszont tényleg jó. Igazából nem olyan hű de drága, és aztán kitudja, hogy neked beválik-e. Szóval csak akkor tudod meg, hogy neked használna-e, ha kipróbálod. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2019. aug. 27. 12:45
6/6 anonim válasza:
Semmi extra, 1-2 napig viselhető utána a hajam.
Cserébe drága, tele van vegyszerrel és állatokon tesztelik. Nem éri meg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!