Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám helyettesíteni a...

Mivel tudnám helyettesíteni a The Ordinary Salicylic Acid 2% Solutionjét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vegyes típusú bőrömre most már elég régóta The Ordinary termékeket használok. Reggelente, arctisztítás után, de még a hidratáló előtt szalicilsavat kenek az arcomra. Ennek látom pozitív hatását, amikor valami miatt (pl. nyaralás)nem használtam, sokkal miteszeresebb és pattanásosabb lettem. Szerettem volna utánpótlást rendelni, de a Deciem éppen nem tart készleten, az Amazonról dupla ennyiért pedig nem szeretném megvenni (meg amúgy is pofátlanságnak tartom, hogy megveszi 5 euróért és el akarja adni 14-ért...). Van esetleg olyan termék, ami hasonló hatással bír és helyettesíteni tudná a Salicylic Acid Solutiont, amíg újra lesz raktáron?

Köszönöm előre is :)

26/N

2019. aug. 22. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Skinsmart.hu-n tudsz rendelni, magyar a cég is.
2019. aug. 22. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Elfelejtettem írni, hogy Németországban élek, ezért sajnos magyar oldal nem játszik. Ezért is keresnék inkább hasonló terméket, hogyha máskor is felelmerülne, hogy nem rendelhető a deciemtől, tudják mihez nyúlni.

2019. aug. 22. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Cosrx bha-s hámlasztója nagyon jó állítólag.
2019. aug. 22. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Még egy drágább kategóriából a paula's choice-t megprobalhatod.
2019. aug. 24. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én is itt élek ha máskor is ez a helyzet akkor Douglas ban nézd meg ott is van
2020. febr. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!