Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyenes hajból göndör?

Egyenes hajból göndör?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet szögegyenes ritkított hajjal ismertem meg 10 éves korában. Azóta (22 éves) gyönyörű dús, loknis göndör haja van. Létezik, hogy természetesen megváltozik a haj szerkezete? Hogyan?

2019. aug. 21. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a fordítottjáról tudok.

Anyukámnak volt nagyon apró hullámos haja. A sok festéstől "kinyúlt" vagy nem is tudom hogy írjam. Most már nem olyan oroszlános neki, csak sima hullámos. Festés előtt pedig nagyon apró "csigás" haja volt.

2019. aug. 21. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,nekem is egyenes hajam volt,aztán 12 eves koromtól fogva természetes göndör a hajam:)

21/L

2019. aug. 21. 16:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Tettél érte valamit? Hogy lehetséges ez?
2019. aug. 23. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok,semmit nem tettem.Eleinte egyenes volt,utána enyhe hullámok,utána hullámosabb és göndör.Akik régen láttak meg sem ismertek a hajam miatt:D
2019. aug. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!