Egyenes hajból göndör?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömet szögegyenes ritkított hajjal ismertem meg 10 éves korában. Azóta (22 éves) gyönyörű dús, loknis göndör haja van. Létezik, hogy természetesen megváltozik a haj szerkezete? Hogyan?2019. aug. 21. 15:31
1/4 anonim válasza:
Én a fordítottjáról tudok.
Anyukámnak volt nagyon apró hullámos haja. A sok festéstől "kinyúlt" vagy nem is tudom hogy írjam. Most már nem olyan oroszlános neki, csak sima hullámos. Festés előtt pedig nagyon apró "csigás" haja volt.
2/4 anonim válasza:
Lehet,nekem is egyenes hajam volt,aztán 12 eves koromtól fogva természetes göndör a hajam:)
21/L
3/4 A kérdező kommentje:
Tettél érte valamit? Hogy lehetséges ez?
2019. aug. 23. 22:19
4/4 anonim válasza:
#2 vagyok,semmit nem tettem.Eleinte egyenes volt,utána enyhe hullámok,utána hullámosabb és göndör.Akik régen láttak meg sem ismertek a hajam miatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!