Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nőne gyorsabban a hajam?

Mitől nőne gyorsabban a hajam?

Figyelt kérdés
váll alá érő göndör hajam van egyébként sokkal hosszabb csak mivel gödör ez nem látszik. mitől nőhetne gyorsabban?
2008. nov. 15. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Azt hallottam,ha gyakran mosod (vagy legalábbis sok nedvesség éri a a hajat),aki gyorsabban nő...de csak hallomás,úgyhogy várd meg,hogy ezt egy másik kommentáló is megerősítse.
2008. nov. 15. 10:06
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ! ha van itt az oldalon döndör hajú lány megírhatná neki mennyi idő alatt nőtt meg neki derékig érőre?
2008. nov. 15. 10:34
 3/7 anonim válasza:
A fodrászom azt mondta, hogy fél évente egy centi levágása segít a növekedésben... sajnos nálam nem válik be, nekem is hasonló hajam van. Remélem kapunk valami jó ötletet!
2008. nov. 15. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Bar nekem sima a hajam, eleg gyorsan nõ. Nem tudom mi okbol, lehet ha a sampon teszi??? Nem tudom. Hatul zselezve felallitom es elol ugy hagyom, plusz breton. Ha a sampon tenne akkor megmondom nekem Garnier Fructis samponom van . Esetleg egyeb kerdes tedd fel :)
2008. nov. 15. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem bevált a Bánfi hajszesz (dm-ben lehet kapni, 600-700 Ft körüli áron), de minden nap szoktam hajat mosni és lehet, hogy az is tényleg jót tesz :) Ez esetben a sampont gondosan meg kell választani, és lehetőleg hanyagolni kell a mindennapi hajszárítózást.

Hajmosás előtt, és mielőtt este lefekszel, hajtsd előre a fejedet és masszírozd át alaposan a fejbőrdet. Ez élénkíti a vérkeringés és ez is jó hatással van a haj növekedésére. :)

2008. nov. 15. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
szia! Nekem göndör van, derékig ér, és nagyon szenvedek vele. Mivel göndör eleve száraz, sokkal jobban törik, kéthavonta vágatnom kell belőle, ráadásul a göndörségből kifolyólag nekem duplahosszra kell növeszteni mert összeugrik. Ha ki lenne vasalva, a fenekem alá érne, de göndören épp csak a nadrágom derekáig. És nagyon sok évbe tellett, hogy megnőjjön:((
2008. nov. 17. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem göndör a hajam...és 1.5 év alatt nőtt meg...nem azt mondom,h derékig,de már nem sok kellett hozzá.

Habár nekem amúgy is gyorsan nő a hajam...én még Revalid kapszulát is szedtem mellé...ami még segít abban is,h ne töredezzen, és h ne hulljon a hajad. Nem kerül sokba de használ. :)

2009. nov. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!