Ti nem lennétek mérgesek, ha anyukátok használja az epilátorotokat?
Kérdező vagyok: Mondjuk mert nem ő vette és egy egész hónapot ültem végig 40 fokban, diákmunkán, hogy megvehessem. 30 ezer forint volt.
Titokban, meg titokban tudom használni, mert nem engedik apámmal karöltve. 19 vagyok.
Aztán szokásos napi minden egyes porszemet áttúrok túrkálásán ráakadt. Azóta ahányszor nem vagyok itthon, nekiesik. De persze én nem használhatom, mert a szőrtelenítés bűn. Mondjuk mindig egy titkos borotvával csináltam, amit rejtettem, ő meg azt hitte, hogy nem nő szőr a lábamon, mert a családban csak én vagyok férfiasan szőrös...
Meg lejárt a garancia rá. Nem attól félek, hogy elkaptam valamit, de ha rákérdeznék üvöltene, nem vezetene semmire...
Ez nem a kapcsolattól függ. Nekem anyukám a legjobb barátnőm, ciki vagy nem, de nem használjuk egymás cuccát.
Az meg, hogy 3 éves gyerek mit tesz tönkre szemben egy 40 évessel... Nem ugyanaz a kategória.
És akkor az is kiderül, hogy a legjobb családban egy közös fogkefe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!