Hogy növesszem meg a hajam egészségesen?
Figyelt kérdés
5 éven keresztül nem kíméltem a hajam voltam mindenféle színű,pár hónapon belüli festésekkel,leszívatásokkal.Most egy ideje már barna a hajam,nem is festettem régóta,hiszen szeretném visszakapni a régi színét.A héten megyek fodrászhoz,hogy jó alaposan vágja le,kb állig érőre,hiszen addig fel van törve a hajam,száraz,más a színe stb.
Utána viszont szeretném megőrizni az egészségét.Vasalni kb heti 1X-2X vasalom,de van mikor nem is vasalom hetekig.
2010. júl. 13. 12:36
2/2 anonim válasza:
ne vasald, ne szárítsd.
kend ricinusolajjal, ill olyan pakolást tegyél rá. kb. 250ft a két deci gyógyszertárban, nézd meg a google-ban, hohy hogy kell használni.
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!