Hogyan tudom eltüntetni az arcomról a pattanásokat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 09:35
2/5 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha tini, akkor gyakorlatilag sehogy sem, max csökkenthető a mennyiségük. Ha idősebb, akkor sokat számít, hogy miket eszel. Zsírosat ne egyél, nagyon cukrosat sem, sok vizet igyál. De amúgy szerintem gyakran most meg szappannal, az szárít + valamilyen tonikkal most le kis idő elteltével.
3/5 anonim válasza:
az avonnak vannak pattanásra készítményei.az én barátomnak is eléggé pattanásos volt az arca, de ettől rendbejött.
17/L
4/5 anonim válasza:
-van akinek bejön, ha minden nap eszik egy kis élesztőt (nagyanyáink módszere)[kipróbáltam-hatásos, de rossz ízű]
-van aki kamillázza (ez is hatásos)
- de minden nap jól le kell mosni arclemosóval(alkoholossal)
- lehet mindenféle maszkot rárakni, kérmeket
- de az is megoldás lehet, ha gyümölcsöket eszel
Kinek mi jön be.
5/5 anonim válasza:
nekem egy naturlandos arctisztító jött be. gyógyszertárba lhet kapni (mondjuk, nem mindegyikbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!