Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázáshoz kellene egy kis...

Gyantázáshoz kellene egy kis szaktudás, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Alapól a bőröm nagyon érzékeny mindentől kipattog és piros lesz a szőrtüsző és már nem tudom mit csináljak. Próbáltam már mindent epilátort, borotvát, sima gyantát egyik sem volt jó. Abban reménykedem hátha csak valamit elrontok gyantázás közben és azért nem működik az sem. A válaszokat előre is nagyon megköszönöm.

2019. aug. 15. 15:35
 1/2 anonim válasza:
100%
Sokat segítene, ha egy kozmetikushoz mennél el gyantázásra, legalább egyszer-kétszer. Ha esetleg a helyzet az, hogy te nem tudod, hogy mi a helyes folyamata egy gyantázásnak, a kozmetikustól mindig el lehet lesni sok hasznos praktikát🤗. A rózsaszín, melegítős gyanta ruganyosabb és ezért érzékeny bőrre jobb, mint a más színűek az én tapasztalatom szerint. Fontos, hogy a szőr növésével megegyező irányba kell felvinni a gyantát, és ellentétes irányban kell egy határozott mozdulattal letépni úgy, hogy közvetlenül a bőr mellett tepjuk le, ne távolítsuk el a kezünket a gyantacsíkkal a bőrtől. A hónaljon a gyanta a legjobb, lábakon szerintem a legpraktikusabb az epilátor, de ezt mindenki magának kell eldöntse, hogy neki mi a kíméletesebb, a jobb. Én a borotvát és az epilalo krémeket elkerülném, mivel nagyon megerősítik a szőrt és a bőr is kisebzik (a második csak a borotvára érvényes többnyire ).
2019. aug. 18. 19:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget :)
2019. aug. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!