Anyukák, kihez jár házhoz fodrász?
Figyelt kérdés
Először is nem reklám, és azért ez a kategória, mert szerintem az anyukáknak nehézkes megoldani, hogy szalonban töltsenek órákat. Hátha tudtok segíteni. Légyszi ne töröljétek. Az árak érdekelnének, hogy mennyit szoktatok fizetni a fodrásznak, ha házhoz megy. Vágás, festés, melír, stb. Mik a mostani árak. Kisvárosi árak érdekelnének. Köszönöm2019. aug. 15. 08:13
1/5 anonim válasza:
Én kb 6 éve fogadom háznál a fodrászomat. Sima vágást csinál 3eft úgy hogy derékig érő hajam vágja le minden évben 1x nyáron vállig. Extra gyorsan nő a hajam, de én ritkán vágatom. Ha fest is, akkor 5eft. De nekem anyamhoz jar, párom hugáét is vágta, szoval ezer éve ő vág. Olcsó és mindig olyat vág, amilyet szeretnek.
2/5 anonim válasza:
Budapesti vagyok, évente kétszer jön hozzám a fodrász már hét éve, a vágás 4000 forint, kb 12-14 centit nyír le ilyenkor.
3/5 anonim válasza:
Nekem anyu meg regen ahol dolgozott azzal srehen van szembe egy fodraszat es oda szoktunk meg mai napig jarni. Amig ott dolgozott neha ebedidoben ment(ek) ki, neha munka utan v hamarabb elkeredszkedett. Most ennek a fodrasznak 1 hazzal arrebb lett egy gyonyoru szalonja.
4/5 anonim válasza:
Ja es az ar: hat miota festik anya hajat azota 10 000 ft nekem mint gyerek meg 5000
Nem a legolcsobb de legalabb szepen levagja es befesti az ember hajat meghozza a fodrasz egy mafha jo fej csaj csak ajanlani tudom
5/5 anonim válasza:
Szia Kérdező! Belevágtál a bizniszbe? Volt/van rá kereslet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!