Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet ez a hajamon?

Mitől lehet ez a hajamon?

Figyelt kérdés

Ha megvakarom lejön róla valami fehér ami olyan mint a korpa de a közepén barna pötty van.

Van,hogy nagyobb darabokat is le szoktam kaparni a fejbőrömről és kezd aggasztani,hogy meg lehet ez szüntetni ezt az állapotot.Mi okozhatja?

2019. aug. 9. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:
50%

Ne itt várj egészségügyben választ.

Ha csak a korpa szerű hámlást írtad volna, akkor javasoltam volna a patikákban beszerezhető gyógyszeres samponunkat. (detergens sulfuratum)

De mivel nem látom mire érted a barna foltokat...nos SOS bőrgyógyászat.

(egy eset itt gyakorin:

Srác leírt pár tünetet, de az nagyon sok mindennek lehet a tünete. Mindenki marhaságokat írt, meg házi praktikákat... Én és egy másik ember javasolta a dokit/kivizsgálást.

A tömeg lehurrogott minket, a srác hitt a birkáknak.

Nemsokkal rá: Egy hozzátartozója be tudott lépni az oldalra, mert mentve volt a jelszó az eszközön.

S közölte: Megpusztulhat a birka nép a marhaságaikkal, miattuk elhúnyt az illető, nem ment el orvoshoz. )

Erős példa ez, de remélem érted a tanulságot.

Szakemberhez fordulj, ne vakon randomokhoz.

Főleg így vakon diagnosztizálni rendesen nem lehet!

Ha gondolod, adok jó bőrgyógyász elérhetőségét.

2019. aug. 10. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!