Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet eltávolítani a...

Hogy lehet eltávolítani a dauert a hajból?

Figyelt kérdés
Kb 1éve daueroltattam a hajamat, de már lenőtt a fele, és így iszonyúan csúnya! Újradaueroltatni nem akarom, viszont hallottam vkitől, h ki lehet vhogy szedetni a dauert a hajból. Igaz ez??
2008. nov. 14. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát,talán az egyenesítőkrémmel meg lehet csinálni.beszélj a fodrászoddal!tartós egyenesítő krém.én a schwarzkopftól szoktam a glatt-ot használni.azt hiszem így írják.
2008. nov. 14. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ha vasalod, az nem jó ötlet!Sajnos a dauer hátránya,hogy meg kell várni,amíg lenő!Én el kezdtem kivasalni és a sokadik alkalom után már csak hullámos lett,idővel pedig teljesen eltűnt,de a hajam nagyon el kezdett törni!Állítólag csinálnak dauervízhez hasonló anyaggal tartós hajegyenesítést!Esetleg azt kérdezd meg,hátha az kevésbé roncsolja a hajad!Én is ilyen készítményeknek nem hiszek!Én is próbáltam párat, de az a tapasztaatom,hogy a természetesen göndör hajnál segítenek,viszont a dauernél csak 1-2 órára!
2008. nov. 15. 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:
pont azt írtam.első vagyok.
2008. nov. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!