Visszataszítónak/ápolatlannak számít?
Ha lány létemre nem borotválom a hónaljamat?
Nem sűrű, nem is fekete és nem is tapasztaltam, hogy kellemetlenebb szagom lenne mint csupaszon.
Elegem van a minden másnapi borotválkozástól, mindig irritált a bőröm (gyantától és epilálástól méginkább).
Láttam pár új divat kampányfotót (igaz nem itt, hanem nyugaton) ahol a modellek hónaljszőrrel pózoltak, és én egyáltalán nem találtam visszataszítónak.
Fiúk, férfiak mekkorát nyom ez a latba a kiszemelteteknél?
Mondjuk ha egy amúgy szép csajszi, formás alakkal (nem feltétlenül magamra célzok) egy kisebb hónalj kutyát villant, automatikusan kiábrándulnátok?
Szerintem ilyen formában még vozó is. Ti mit gondoltok?
22/L
Nekem egyáltalán nem undorító, sőt nagyon bejön, ha egy nő meghagyja a természetes, érett szőrzetét, és ebbe beletartozik a hónaljszőr is. Imádom azt a két kis pamacsot!
28/F
Olvasva a kommentek, ennyi talpnyaló kétségbeesett férfi mellett, nem csodálkozom, hogy a nők ma már úgy játszanak velünk, ahogy kedvük tartják.
Először egyenlőség, amivel nem is lenne gond, aztán a nyílt szexualitás virágzása és a punci hatalma, amiben nyilvánvalóan a nők nyerők. Majd jött a kövérség trendiség, csoda ha 20 évesen a lányok fele hajlandó még 60-80 kg alatt maradni testmagassághoz mérten. Majd jött a feminizmus, maradjunk most már mi otthon, még ők karriert csinálnak, megcsalnak és miegymás. Majd most már szépnek sem muszáj lenniük. Mi marad a nőkből, a szép gondoskodó művelt, nem a lábukkal hódító hölgyekkel, s mi lett a szebbik nemet megvédő erős férfiakkal, hogy már kutyába lemennek, csak jusson nekik valami. Utálom ezt a kort.
#13,
Itt csak te mész le, de nem kutyába, hanem még sokkal lejjebb.
Üdv,
Engem ez nem zavarna.
Intim területen is természetesre hagyod?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!