Vállig érő hajat szeretnék, de nagyon sok a hajam?
Most a hajam kb a derekamig ér. Nagyon szép és egészséges, sokan irigylik. Vastagszálú és rengeteg van belőle. De meguntam, hogy ilyen hosszú, és vállig érő hajat szeretnék, de félek, hogy nem állna jól a hajmennyiségem miatt.
Ritkíttatni nem akarom, mert egyszer ritkították, és nagyon tépett és töredezett lett tőle.
Valami tapasztalat? Esetleg ha vasalom, akkor nem tűnne olyan soknak? Mit lehetne tenni?
Vagy ne is ritkítsam, hanem maradjon sok, csak rövidebben? Félek nagyon kiállna.

Dettó, mint az első. Ha szarrá vasaltam, akkor még csak csak kinézett valahogy, de rögtön kunkori lett a vége és olyan “tömbszerű” volt az egész, utáltam. Pedig jól állt volna, ha kicsit vékonyabb szálú lett volna. Igen, a vasalás sokat segít, de nekem olyan szinten kellett vasalni, hogy
akár napi 2x is, amitől töredezett lett a vége:( Szerintem is az ilyen hajnak a hosszabb a legjobb, de ettől függetlenül ki lehet próbálni, úgyis visszanő. Én már tuti nem vágatnám le többet vállig érőre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!