Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vállig érő hajat szeretnék,...

Vállig érő hajat szeretnék, de nagyon sok a hajam?

Figyelt kérdés

Most a hajam kb a derekamig ér. Nagyon szép és egészséges, sokan irigylik. Vastagszálú és rengeteg van belőle. De meguntam, hogy ilyen hosszú, és vállig érő hajat szeretnék, de félek, hogy nem állna jól a hajmennyiségem miatt.

Ritkíttatni nem akarom, mert egyszer ritkították, és nagyon tépett és töredezett lett tőle.

Valami tapasztalat? Esetleg ha vasalom, akkor nem tűnne olyan soknak? Mit lehetne tenni?

Vagy ne is ritkítsam, hanem maradjon sok, csak rövidebben? Félek nagyon kiállna.

#haj #hajvágás #frizura #túl sok haj
2019. aug. 7. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, ne tedd!! Tanulj a hibámból. Én levágattam,váll fölé a hasonló hajam. Hát nagyon gáz volt. Kifelé kunkorodott a vége,úgy néztem ki vele,mint egy sátor:( vasalnom kellett(pedig nem is hullámos) amitől persze csak tönkrement. Most nől vissza,már kezd javulni a helyzet. De hidd el,az ilyen haj hosszún tud igazán kibontakozni. Az ilyenből éri meg hosszút növeszteni. Akinek gyenge,kevés sokszor kb lehetetlen. Én azt mondom,inkább növezd tovább,vágasd formára, ha illik az arcodhoz csináltass oldalfufrut
2019. aug. 7. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dettó, mint az első. Ha szarrá vasaltam, akkor még csak csak kinézett valahogy, de rögtön kunkori lett a vége és olyan “tömbszerű” volt az egész, utáltam. Pedig jól állt volna, ha kicsit vékonyabb szálú lett volna. Igen, a vasalás sokat segít, de nekem olyan szinten kellett vasalni, hogy

akár napi 2x is, amitől töredezett lett a vége:( Szerintem is az ilyen hajnak a hosszabb a legjobb, de ettől függetlenül ki lehet próbálni, úgyis visszanő. Én már tuti nem vágatnám le többet vállig érőre.

2019. aug. 7. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Na most jól elbizonytalanítottatok. Lehet átgondolom ezt a vágást mégegyszer.
2019. aug. 7. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem ért derékig a hajam, de nagyon hosszú volt most kulcscsontig érőre vágattam. Egyáltalán nem bántam meg és nem is kell szétvasalnom, hogy álljon valahogy, pedig nagyon dús hajam van
2019. aug. 7. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 40 centit vágtak le, pont váll fölé ért (azóta nőtt egy kicsit). Nekem is sok hajam van és kértem , hogy ne legyen tömött az alja, így is vágta le a fodrász. Én sokkal jobban szeretem mert előtte nem volt se türelmem se időm a formázáshoz. Most 10 perc alatt begöndörítem, 15 perc alatt kivasalom. De ha nem csinálok vele semmit, akkor is jobban néz ki mint a hosszú. Én azért vágattam le mert mindíg cofban hordtam a hajam és szépen elkezdett felkúszni a hajvonalam, amitől jó nagy lett a homlokom:D
2019. aug. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!