Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan marad szép a dauerolt haj?

Hogyan marad szép a dauerolt haj?

Figyelt kérdés
Most daueroltattam be tegnap a hajam olyan igazi rackára.Nem igazán tudom hogyan is kell ezt ápolni.Eddig egyenes hosszú hajam volt, azt csak megmostam, balzsamoztam, hajvégápolót raktam rá, és mindig megszárítottam.Most tudom hogy nem nagyon kellene szárítani, de semmi többet.Van valami extra amitől szép tincsenkénti , és nem száraz lesz a hajam?Hogy élvezhessem a (végre)göndör hajamat??Köszi előre is.
2008. nov. 14. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Göndörítő hajhab (nekem a L'Oreal jött be) 2naponta+hajmosás után mikor még vizes a hajad, plusz vmi hajerősítő balzsam (Gliss Kurt tudom ajánlani), de olyat, amit vizes hajra kell. Kb ennyi, nem túl nehéz szépen tartani :D Ja és még vmi: NE FÉSÜLKÖDJ, csak hajmosás után... Remélem tudtam segíteni
2008. nov. 14. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2008. nov. 15. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!