Mennyit nő a haj egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Levágta a fodrász a fufrumat és sokkal rövidebb lét mint kértem és most nagyon hülyén néz ki. Kb egy centiméterrel rövidebb lett mint szerettem volna mert szerinte ferde volt miközben én folyamatosan kértem hogy ne vágjon többet de mind mondta hogy ő tudja mit csinál. Kb mennyi idő alatt nő egy centit és mint tudnék csinálni hogy gyorsabban nőjön?2019. aug. 6. 20:40
1/2 anonim válasza:
Szia!
Egy hónapban elvileg 1cm-t nő a haj.
De ez sok mindentől függ és van akinek sokkal gyorsabban,és van akinek lassabban nő.
Vegyél a gyógyszertárban ricinusolajat,és kend rá a hajadra(vagy a frufrudra) hajmosás előtt. Legyél benne 1-2 órát utana pedig alaposan mosd meg 2-3x. Nekem látványosan gyorsabban nő tőle a hajam,és jót is tesz neki!
2/2 Metionin 

válasza:

Általában egy hónap alatt megnövi azt az 1 centit. Nekem van hogy az év egy szakaszában (általában tavasszal és nyáron) hetente fél centit tehát havi 2-t nő, télen meg lenyugszik és megmarad a havi 1 centinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!