Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha pixie-ből növesztem a...

Ha pixie-ből növesztem a hajamat, ez a fázis elkerülhetetlen?

Figyelt kérdés
Igazából teljesen kopaszról nő vissza, mert kihullott. Amikor aparóka után először mentem fodrászhoz, pixie-t vágott. Azóta úgy érzem, mintha fölül nem nőtt volna egyáltalán, csak a tarkómnál, meg a fülemnél. Ez így meg elég hülyén néz ki, el akarom kerülni a mullet effektet. Viszont akkor megint vágatnom kell belőle... De csak a tarkómnál szeretném, illetve a fülemnél, a többihez nem nyúlhat. Már kezdtem úgy érezni, hogy lassan már nem is pixie hosszúságú, de így most megint az lesz... Meddig kell még így hordanom, mire végre egyenletesen kezd el nőni normálisan? Hányszor kell még levágatnom hátul, mire utolérik egymást mindenhol?

2019. aug. 6. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajnos elkerülhetetlen mert mindenhol egyformán nő a hajad. Én is pixieből indultam és nagyon utáltam amikor nőtt. Utólag visszagondolva úgy kellett volna csinálnom hogy tarkónál addig vágatom amíg felül le nem nő annyira hogy egy szintben legyen az egész.
2019. aug. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!