Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meddig fogja szépen bírni a...

Meddig fogja szépen bírni a fekete hajfesték?

Figyelt kérdés
Június 14. felé lett befestve feketére a hajam, amúgy sötétbarna volt és akkor kicsit foltosan fogta be, de amúgyis már kopott sokat, ezért újra akarom festeni palette festékkel. Nem tudom így másodikra tartósabb lesz vagy ugyan így gyorsan kikopik majd mert még szeptemberben egy talira is jól kellene kinéznie. Szerintetek?

2019. aug. 3. 08:02
 1/3 anonim ***** válasza:
2-3 hétig szokott szép lenni, utána azért látszik hogy kopik. Tartósabb nem lesz, de talán így nem lesz foltos. Nyáron amúgy is macerásabb, mert a nap is kiszívja. Ha ritkábban mosol hajat kevesebb samponnal és kimondottan festett hajra valóval plusz balzsammal azért jobban bírja.
2019. aug. 3. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
A palette s*ar, egyszer festettem veke (szintén feketére), kb egy hét alatt lekopott.
2019. aug. 3. 09:55
 3/3 A kérdező kommentje:
basszus már megvettem szóval mindegy :,)
2019. aug. 3. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!