Olyan elektronikai eszközöket miért vesznek vissza, ami higiéniai, erre miért vonatkozik a visszaküldés, vagy árulnák olcsóbban?
Figyelt kérdés
Ilyenkor történik meg, hogy a vadi új epilátornak leveszem a fejét és szőrök esnek ki belőle, nem is egy és vastag fekete. Mikor reklamáltam, nem hitték el, mert megnézték a kamerát és nem a raktáros bácsi epilál rajta.
Telefonnál, tévénél stb. oké, de amúgy.
2019. aug. 1. 20:52
1/2 anonim 

válasza:

Ezen még sosem gondolkodtam el. Mármint azon, hogy az ilyeneket vissza veszik-e vagy sem. De ez undorító. Mármint, kitudja, hogy hol epilált vele az adott személy... Mondjuk egyébként vannak olyan oldalak, ahol nem veszik vissza az epilátort, mert most utánaolvastam gyorsan. Nem tudom, hogy hogy van pofájuk a használt epilátort visszarakni, mintha vadi új lenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Emag. Hát ez az, olyan vastag fekete szőrszálak, ki tudja honnan vannak...
Szerintem sok helyen is visszaveszik, van ilyen elállás, termék-visszaküldés 30 napon belül stb.
2019. aug. 1. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!