Lányok! Nektek is van haj a nyakatokon? Mit csináltok vele?
Figyelt kérdés
A tarkom alatt, hatul a nyakamon ket csikban ugymond lejjebb is nott babahajam.
Ezzel nincs is baj, mert a copf felfogva is eltakarja, de most le szeretnem vagat. Es nem tudom mit csinaljak vele, ha leborotválja a fodrasz azt a reszt, az nem lesz tul termeszetellenes?
2019. júl. 31. 15:18
2/11 anonim válasza:
Ez természetes, a legtöbb embernek ott is nő haja. Levágatni szerintem felesleges, hiszen úgyse látszik. De ha megkéred a fodrászodat akkor biztosan levágja neked 🙂
3/11 anonim válasza:
Szia!
Igen nekem is olyan:/ de ha megnézed a fiúknak is. Az egyik barátnőmnek is rövid haja van,és szünetekben én borotváltam ki neki a mosdóban:D
4/11 anonim válasza:
Szinte mindenkinek van. Én eddig csak olyannak láttam hogy nincs akinek alapból nagyon vékony és kevés haja van. Szerintem ha olyan rövidre vágatod ami alól kilóg fel szokták borotválni
5/11 anonim válasza:
Mégis mióta lett egy tök normális és átlagos, TERMÉSZETES dolog "csúnya"/"eltüntetednő"?
Mindenkinek van. Miért zavar?
6/11 anonim válasza:
Adalék: csak a barbi babáknak nincs, mert műanyagból vannak, és a hajuk a fejükön lévő lyukakon van tincsenként betűzdelve..........
Remélem ez elgondolkodtatott.
7/11 anonim válasza:
Sokáig hordtam elöl hosszabb, hátul rövidebb bubifrizurát, volt olyan fodrász, aki leborotválta a kilógó részt, volt aki nem. Szerintem se így se úgy nem volt természetellenes.
8/11 anonim válasza:
Mindenkinek van ilyen. Felesleges levágatni szerintem.
9/11 Sunshinedoll válasza:
Van. Én semmit. Mikor nagyon rövid hajam volt,a fodrász leborotválta.
10/11 anonim válasza:
Megmondom, mit kell vele csinálni: szeretettel simogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!