Ki jott rajtam par pattanas viszont szombaton lagziba megyek. Mit tegyek hogy elmuljon?
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 14:39
1/8 anonim 

válasza:

Borogasd kamilla vagy körömvirágteával, kend be Neogranormon kenőccsel, de akár vehetsz a boltban valami arcradír, vagy arctisztítós dolgot is.
2/8 anonim válasza:
Nekem a széntabletta szárította le pikk-pakk. Olvastam, hogy nagyon jó rá, kipróbáltam. Éjszakára bekentem a pattanásaimat, gyönyörűen leszedte! 1500 ft a gyògyszertárban egy doboz tabletta, viszont ilyen szempontból sokáig elég. Azóta is használom, ha sos le kell szednem valami alkalomra az esetleges pattikat.
3/8 qborka 

válasza:

A Rossmannban és DM ben is van salicil savas kence rá, nekem beváltak.
De a legtutibb a bőrömnek Geek & Georgeus bha hámlasztója.
4/8 qborka 

válasza:

Neogranormont nem szabad pattanásra kenni. Csak ha már sebesre, véresre martad a kinyomással a bőrödet. Szerintem az sem olyan jó már, mint régen.
5/8 anonim 

válasza:

Érdekes, én a mai napig rákenem, ha kijön egy-két pattanás, és mindig nagyon hamar elmúlik tőle.
6/8 anonim 

válasza:

Teafa olaj,csak a pattanásra tedd rá.Kicsit büdös,de nekem eltüntetni mindig.
7/8 anonim 

válasza:

Teafa olaj, tonik, kamilla. Bármi ami alkoholos az leszárítja, de amint leszáradt kend be krémmel mert különben hámlani fog és az is csúnyán mutat alapozó alatt
8/8 qborka 

válasza:

Nekem a kozmetikusom mondta, hogy ne kenjek csak szétmart bőrre Neogranormont. Hámosító kenőcs...egy pattanásnál nem a hámsérülés a probléma.
A leszárítás jó gondolat, csak nem alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!