Hogyan tudnám eltűnhetni a hegeket? Van valami trükk hogy ne legyen észrevehető? Vagy valamu jó alapozó?
Kb 4-5 éve nehéz időszakot éltem, depressziós is voltam es sajnos volt amikor vagdostam magam. Ezert a jobb karom tele van hegekkel. Próbáltam Már alapozóval eltüntetni de nem sikerült...
Igazából volt már olyan, hogy jelentkeztem egy gyógymasszőri okj-s képzésre és el kellett menni orvosi vizsgálatra es nem vette eszre a dok i a hegeket.
4 éve ápolónak akartam tanulni, de nem folytathattam, mert az üzem orvos meglátta a (akkor még frissebb) vágásokat és nem adta meg az alkalmassagit...
Azóta elvegeztem egy pedagógiai asszisztens képzést és most ezen vagy hasonló téren szeretnék elhelyezkedni.
Iskolba, óvodába, bölcsődébe, kórházba stb is mehetnék dolgozni.. igazából csak attól tartok, hogy a hegek miatt nem vennének fel valahova.
Ezért szeretnék valami megoldást találni ha van.
Csak segítő kommenteket írjatok. Negatív valaszokat nem kérek!
Köszönöm!
Talán előre kellett volna gondolkodni. A múltban biztosan nem öngyilkos akartál lenni, csupán figyelemfelhívás volt a célod.
A hegek idővel halványabbak lesznek, de nem múlnak el teljesen. Az előző válaszolókkal egyetértek, a tetoválás jó lehet. Viszont ha nem szeretnéd akkor tudom azt javasolni hogy hordj hosszú ujjú felsőt munkában, nyilván ez nyáron nem megoldható. Illetve ismerek egy iszonyúan erős fedésű alapozót ami még a tetoválást is eltünteti. Dermacol a neve. Netről tudsz rendelni, de szerintem macerás mivel a kezeden pl ha kezetmosol simán elkenődhet.
Esetleg mondjuk még karkötőkkel is eltakarhatod vagy 3/4-es ujjú felsővel. Sajnos több ötletem nincs. Remélem tanultál belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!