Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ajanlatanok/has...

Milyen sampont ajanlatanok/hasznaltok zsiros hajra, ami egyben konnyen korpasodik?

Figyelt kérdés

a hajam akar (most hogy nyar van) mar egy nap utan zsirosodik. + szaraz korpam van, miota az eszemet tudom, de az elegge eros is. a hajam nagyon dus, sok van, valamint hosszu nagyon hullamos/majdnek gondor. mar probaltam: head&shoulderst, revalidot, es most a herbaliatol a "kek sampont".. a head&shoulders mar nem segit mint korabban, a revalid is csak az elso 3 hajmosasnal hozta azt az eredmenyt amit kellett volna a tovabbiakban is. a herbaliaval is hasonlo volt a helyzet mint a revaliddal, de annak ellenere hogy zsirosodasra valo elsosorban, meg jobban odalett a hajam, egy napot se birt ki. viszont a korpam elmult egy hetre, ha tulozunk.

akinek hasonlo problemaja van, mit hasznal? esetleg tippek? koszonom elore is :)

2019. júl. 27. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a fodrászom teafaolajos sampont ajánlott, azóta is azt használom. Kiszedi egy mosásra a korpát és talán nem is annyira zsíros. L'angelica a márkája azt hiszem, és drogériákban kaptam.
2019. júl. 29. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Serafim rozmaringos szilárd szappan

Azután ecetes öblítés +ritsvizes pakolás én ennyit csinálok és 6 napig nincs bajom vele

2019. aug. 7. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:
az fontos, hogy ne forró vízzel moss hajat hanem langyossal :)
2019. aug. 8. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!