Gliss Kur fújós hajregeneráló balzsamok?
Sziasztok!
Akciós áron kínálja pár napig az egyik drogéria a Gliss Kur fújós, nem kimosandó hajápoló termékeit.
A fekete-aranybarna kupakossal volt dolgom (Express Repair), rosszat nem tett a hajammal, de az illatát gyűlöltem, Annyira édes, tömény nekem, mint egy rossz parfüm.
Göndör, váll alá érő barna hajam van, hajlamos kócolódásra, lelapulásra, minden rosszra.
Garnier göndörítős sampont használok, ami bevált, mellé pedig Syoss Keratin hajhabot, már lassan két éve. Néha teszek a végére hajmosás előtt-után Kallos placentás balzsamot.
Szeretnék adni egy másik terméküknek is esélyt, két hajmosás között, vagy hajmosás végén ráfújnék párat a makacs tincseimre, hátha erősebb, egészségesebb lenne tőle.
Nektek melyik vált be?
Köszönöm!
Szia!
Nekem a fekete van már évek óta... :D és még az illatát is szeretem. :D esetleg a lila hyaluronos spray?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!