Négy hiba van az alábbi kódolásban, mi lehet az?
Figyelt kérdés
<HTML>
<HEAD>
<title>Fejléc<title>
<style type="text:cas">
.error {color: red; font-weight:bold;>
.ok {color: green; font-weight: bold;>
table {border-collapse: collapse; width: auto;}
th, td {border-bottom:solid 1px lightgray;}
</styl>
</HEAD>
<body>
<table>
<tr><th>0bj</th><th>Res</th></tr>
<tr><td>0bj A</td><td class=”ok”>OK</td></tr>
<tr><td>0bj B</td><td class=”error”>Error</td></tr>
</table>
<*body>
2019. júl. 8. 19:39
3/13 anonim válasza:
Szintaktikai hibák, tag neveket, typokat ellenőrizd & lezáró tageket. Ennyiből illene kitalálni.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem kínai sajnos, írnátok 4 konkrétumot?
1...
2...
3...
4...
2019. júl. 8. 20:04
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem írtam volna ki, tesztbe kell sajnos..
2019. júl. 8. 20:17
7/13 anonim válasza:
És szerinted mit tesztel az a teszt, hogy milyen ügyesen tudsz kérdést kiírni gyakorira?
8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, az érettségit csinálom, online,van egy festő vállalkozásom 15 éve, csak a papír kell, hogy tovább tudjak fejlődni, fejleszteni, és nem köt le a weblap szerkesztés, de nem is azért írtam hogy beleköss hanem hogy ÉRTELMES választ kapjak rá. Ez a Magyar mentalitás nem értem..............................
2019. júl. 8. 20:30
9/13 anonim válasza:
Konkrét megoldást nem adok - mert az úgy nem segítség, hanem helyetted való feladatmegoldás, amiből nem tanulsz - csak rávezetlek (egy-egy karakter elütésről van szó):
1. 3. sor végefelé
2. 4. sor az attribútum
3. 9. sor
4. 17. sor
(Ja és +1: az egész elejéről a DOCTYPE: [link] )
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, de így sem tudom megoldani, nem jövök rá soha, most látok ilyet először, nem volt róla oktatás semmi..Az online rendszer kb 2 a4 es papírnyi magyarázatot írt le, de semmit nem találtam belőle.. nem lesz több kérdés ezzel kapcsolatosan, se vizsga. Azért mertem segítséget kérni. Ettől konkrétabb????
2019. júl. 8. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!