Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legolcsóbb weblapkész...

Melyik a legolcsóbb weblapkészítő oldal?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 21:47
 1/9 anonim válasza:
63%

Milyen weblapot szeretnél?

Mihez?

2019. máj. 29. 22:01
 2/9 A kérdező kommentje:

üzletit - szolgáltatás bemutatása, ajánlatkérés/kapcsolati űrlap, blog, email cím, pár GB tárhely

+ domainnév

2019. máj. 29. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Aztán majd csodálkozol, hogyha feltöri valami bot program, meg isis zászlót lengetve lesz ott videó rajta, meg szétspammelnek róla a világból és letiltja a google az oldalat

meg hogy lassú lesz a betöltődése

meg hogy szr lesz minden szinten

hogy keresőoptimalizálásban is szr

hogy adatvédelmi problémák lesznek biztonsági hiányosságok mellett

hogy egy ngy szr lesz, de hát egy üzleti weboldalnak, amin keresztül ügyfeleket szerezhetnél, meg jobban rád találhatnak, meg az a cég egyik elsővonalbeli arca, meg ilyenek....

hát miért is kéne neki jó lennie ? és valóban ez az, ahol pár forintokon kéne bszakodni

nem tudom mennyi órabérért dolgozol, de amíg keresgélsz ilyen szrt, számolhatod hozzá, meg a sok pötsölésedet is

a kedvencem amúgy, amikor valaki webáruházat akar bazi olcsón... olyan, mint autóversenyzésre minél olcsóbb kocsit találni és boldognak lenni trabanttal, hogy végigmegy a távon (bár néha nem)

2019. máj. 30. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Szuper "hasznos" volt köszi. Egyéb?

Pont megfelel egy low cost oldal is, köszönöm. Nem lesz rajta fizetés csak két bemutatkozó oldal meg egy kapcsolati űrlap - meg szükségem van a domaines email címre

2019. máj. 30. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha lesz rajta egy kapcsolati űrlap, akkor a felhasználók információt tudnak közölni neked, amely információk tárolásáról neked szabályzatod kell írnod, ami megfelel a GDPR rendelkezéseinek. De akkor is szükséged lesz erre arra, ha egy sima Facebook like gombot akarnál kirakni az oldalra. De mindegy, a kérdés nem is ez volt, hanem hogy melyik a legolcsóbb weblapkészítő oldal. Ha nem számítjuk azokat a lehetőségeket, ahol fizetnek neked, ha náluk készítesz weblapot, akkor a legolcsobb az, ha ingyen van. Ebből kiindulva:

google: weblap ingyen kulcsszó:

[link]

első találat:

[link]

Szívesen! :)

2019. jún. 1. 10:52
 6/9 A kérdező kommentje:

látom, nem érdemes itt kérdezősködni...nem baj, megoldottam...

Nem ingyen oldalt akarok, hanem megkérdeztem, melyik a legolcsóbb. Megírtam mire kell, te is tudod, hogy a webnode ingyenes verziója nem tud domaines e-mailcímet és tárhely se optimális. Nem mellesleg évi majd 40 ezer Ft a használható csomagja.

FYI: GDPR is megvan, egyik partnerem megcsinálja nekem "ingyen", sőt pár hónap és én is fogok GDPR-ral foglalkozni, innen az "ingyen" megoldás...nem mintha rád tartozna.

Bocs, hogy kezdő vállalkozóként szeretnék ott spórolni ahol tudok a költségeken, mivel katásként nincs honnan leírjam őket és úgy látom ez frusztrál téged.

2019. jún. 1. 23:33
 7/9 Drone007 ***** válasza:

A kérdéseddel az volt a gond, hogy üzleti honlapot akarsz, de egyből a legolcsóbb megoldást keresed.

Ez olyan, mintha étteremtulajként azt kérdeznéd, hogy belefér-e ha az ételeket zacskós levesből főzik nálad...

Hát nem (pedig pár helyen így megy...).

Átmenetileg elmegy üzleti honlapnak egy wordpress, de hosszú távon megbosszulja magát, ezért érdemes webfejlesztővel elkészíttetni az oldaladat, még ha drágább is, mint az egyszerű megoldások, mert egy üzleti honlap olyan mint egy marketinges: az első benyomás a legfontosabb. Ha csalódnak a honlapodban, akkor lehet hogy csalódnak a cégedben.

2019. jún. 3. 06:58
 8/9 Tom Benko ***** válasza:
Vim.
2019. jún. 7. 13:24
 9/9 anonim válasza:
sites.google.com
2019. okt. 23. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!