Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudnátok segíteni Infó háziban...

Tudnátok segíteni Infó háziban? PHP-s kérdésben?

Figyelt kérdés

Az infótanár a következő házait adta:

Van egy asszociatív tömbb, amit HTML form segítségével tud tölteni. Készítse el a formot PHP nyelven, push_array() használatával.

Tömb: tanulok.php

Tartalma:

$osztaly_12a = array(

array(

"nev" => "Akádi Krisztina",

"naplo_sz" => "n1", "tantargy" => "INFO"

"erdemjegy"=>3 ) );

Kritérium: bármilyen segítség kérhető bárhonnan, a lényeg, hogy megértsék!

Légyszives adjatok nekem kész kódot.

Köszi! Peti

2019. máj. 23. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Kész kódot? Magyarán oldjuk meg helyetted? Azért az nem így megy. Vagy oldd meg nagyjából, kapsz hozzá tanácsokat, vagy fogadd el az egyest meg kezdj el tanulni.

Jogsidat ne csináljam meg helyetted?

2019. máj. 23. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Talán ez megteszi:

[link]

2019. máj. 23. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Azért kész kód kellene, mert jó megoldást kell megértenünk. A kész kódból, ha helyes a szintaktikát fogjuk megtanulni, és látjuk hogyan kell.

Mi nem programozónak tanulunk, hanem az elvet próbáljuk megérteni. Nem nekünk kell írni, és nem kapunk 1 est. De köszönöm mindenkinek aki segít, hogy tudjak én is bevinni valamit.

2019. máj. 23. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Drágaságom, jó lenne ha nem néznél minket hülyének. Konkrétan azt állítod, hogy kaptál egy programozás házit, de nem azért, hogy megírd a kódot, mert az neked nem kell... Igen, teljesen hihető. Meg az is, hogy azért kell neked más kódja, mert azon majd a logikát kell megértened... Hát igen, a logikát nem is ártana gyakorolnod, mert kicsit nem logikus, hogy egy befejezendő feladaton akarják neked csak a logikát megtanítani egy leimplemnetált példafeladat helyet.
2019. máj. 23. 13:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Továbbítom a tanárnak, hogy hogy a módszere hülyeség. Eddig azt csináltuk, hogy a kész kódokat kiveséztük, majd egy újat kellett a minta alapján készíteni, ami ha működött oké, ha meg nem akkor léptünk tovább a következő anyagra... Tisztelt válaszadó: segítséget kértem, és kaptam is olyan embertől, aki képes volt segíteni. Kérem, ha csak a kioktató mód megy akkor azt hanyagolja.
2019. máj. 23. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan infó házit kaptam, ami következtében az osztálytársaimmal látunk olyan kódot is amit nem az infotanár adott... :) Nem programozást tanulunk, nem PHP és nem HTML kódolást, hanem egy alap tudást... Nekem ez a kód kb 2 hónap plusz tanulás ( miután már az anyagban rég más programnyelvnél tartunk), amik köszönöm, de nem. Önnek meg a tarsolyában lehet és 1-2 perc. Ha van hozzá tudása....
2019. máj. 23. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. máj. 23. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz akkor tényleg nem stimmel valami a tanár fejében.
2019. máj. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!