Honnan tudnék olyan javascriptet szerezni, amivel a blogom cimkéit olyan módon jeleníthetem meg, mint ezen az oldalon van? Www. Talkontravel.com
Figyelt kérdés
Képkeresgélés közben találtam ezt az oldalt [link] és nagyon megtetszett a cimkefelhő megjelenítése (jobb oldalt - "A world of destinations"). Megnéztem az oldal forrását, és szerintem ez ott a szolgáltatónál "beépített" funkció - ilyen sajnos a freeblogon és a bloggeren, ahol az én blogjaim vannak - nem elérhető.
Szeretnék ilyen javasriptet, ha létezik ilyen.
2010. júl. 6. 14:58
1/4 anonim válasza:
Mivel ez nem javascript, hanem flash, így nem nagyon létezik ilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
Hm - és tényleg :D
...nem is azt mondom, hogy ez javascript - csak hogy létezik-e esetleg olyan javascript, amivel hasonlót lehet művelni...
2010. júl. 7. 22:45
3/4 Oberle Gábor válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves Gábor!
Köszönöm szépen a választ.
Ugyan ez rajtam nem lendít, de erről nem Te tehetsz...ugyanis a Freeblogon és a Bloggeren vannak a blogjaim, és nem szándékozom saját blogmotort használni (egyenlőre)
2010. júl. 19. 03:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!