Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nem formázta a logót a telefon...

Nem formázta a logót a telefonomon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy honlapom, eddig html fájl volt a főoldal. Most PHP lett belőle, de a html része változatlan, ahogy a hozzá tartozó CSS fájl is.

Korábban pöpecen megjelent a telefonomon, de ma, miután kicseréltem a szerveren az index.html-t index.php-re, azóta a telefonomon a logót (és csak a logót) nem formázza, csak a szöveg jelenik meg.

Megnyitottam a férjem telefonján, de ott rendesen megjelenik a logó.

Talán bagatel, de ez mitől van?

Köszi a válaszokat!

2019. ápr. 29. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel masik ezkozon jo, ezert a tieddel van problema(felteve ha pc-n mobil nezetben ok) torold a telon a bongesziben a cache-t
2019. ápr. 29. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nem formázza meg? Esetleg egy linket mutatsz?
2019. ápr. 30. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, már rendben van a dolog. A telefonom volt a ludas, valóban.

A nem formázást úgy értettem, mintha a szöveghez nem írtam volna css-t. Simán a szöveg a div bal felső sarkában.

2019. máj. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!