Mire is van a HTML meg a többi hasonló program?!
A te html-es oldaladnál lehet, hogy jobban néz ki...
amúgy muszáj
Ki kel ábrándítsalak, de ha a alig funkcionáló szemetet leszámítjuk akkor a normálisan működő mai weboldalaknak jó ha 1%-a felel meg a statikus weblap sablon szintjének.
Te még nagyon keveset tudsz ezekről a dolgokról azért kérdezel ilyet.
Hogy átérezd a lényeget, akkor itt egy feladat, ha 10 perc az átlag idő neked egy weboldalra, akkor erre kapsz 10 órát.
Van a neten egy design és működés szempontjából rendkívül "fapados" oldal, néhány elemi funkcióval.
Az oldal címe: http://www.gyakorikerdesek.hu
Dobdj össze egy ilyen oldalt próbaként.
->regisztráció, profil, kérdés kategóriák, moderáció, hasznos válaszok %, ami a te válaszod arra nem szavazol, stb, stb.
És most nem cinkelek, tényleg egyszerű a feladat.
Nosza, rajta mutasd meg mit tudsz!
1. A HTML nem program, hanem nyelv.
2. A muszáj pontos j.
Ha nem tudod a HTML alapokat, csinálhatsz überdizájnos oldalakat, de jó eséllyel lesz rossz. Használhatsz Dreamweavert is, mindent megcsinál helyetted, de csak akkor látod h pl sokmindent feleslegesen körülményesen csinál meg, ha manuálisan is meg tudnád csinálni.
A HTML egy un. leírónyelv. A lényege röviden, hogy a böngészőnek megmondja, hogy bizonyos szövegeket hogyan miként jelenítse meg a képernyőn. Persze a kezdetek óta sokat fejlődött ez a nyelv, már táblázatokat, képeket, különféle formázható elemeket is meg lehet jeleníteni a segítségével.
Az 5mp.eu-t is így építették fel, persze egy kicsit bonyolultabban, egy php nevű programozási nyelvet használtak a szükséges html oldalak legenerálásához. Vagyis ha nem lenne a html, akkor te sem tudnál az 5mp.eu-n "dizájnos" weboldalt szerkesztgetni.
Kössz a tanácsokat meg a többit :) mára már okosabb vagyok tanultam HTML-t már elég jól megy rosszul tettem fel a kérdést sőt most már nem is nagyon értem magam fordíott helyzetbe lehet lekaptam volna más fejét.
A saját kérdésemet megválaszolva a HTML meg a többi arra van h olyan oldalakat írjunk ill lehetővé tegyük h valaki pl 1 ilyen 5mp.eu-hoz hasonló oldalon könnyen létrehozzon 1 oldalt 10 perc alatt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!