IIS és NOIP-s weblap készítés miért nem megy?
Sziasztok 10.es Informatika szakos tanuló vagyok és segítséget szeretnék kérni.
Szóval adott egy gép amin megy az IIS és a NOIP hogy ugye legyen valami csatlakozási cím kívülről ne pedig ip-n keljen csatlakozni.
Én LANon fel tudok csatlakozni a honlapra ( [link]
De ha barátomat megkérem sehogy se tud felcsatlakozni a honlapomra
(itt van pár kép még remélem segít:
- [link]
- [link]
)
Szóval a kérésem, kérdésem valaki tud rá megoldást írásban és/vagy videóban mellékelni?
A válaszokat előre is köszönöm!
#viperM
nem akarok butaságot beszélni nem használtam még sokat gyakorlatban, de ha jól értettem valami weboldalt készítenének, az http request lesz ami a 80 as porton jön be.
Tehát a forward valahogy úgy nézne ki hogy a kívülről jövő 80 as portos kéréseket a 90 es portra kell forwardolni.
Ha nem teszik akkor csak úgy lesz elérhető hogy ha a böngészőbe így írják: cím:90/bla/bla
kérlek javíts ki ha tévedek.
Én nem használnám erre a mobil internetet, azon túl hogy az előfizetői szerződésbe jogilag ütközik, az se biztos hogy van publikus egyedi IP -d és nem NAT -olt, és elég drága mulatság...
Olcsóbb lenne valami havi 1200~2000 Ft -os VPS -t bérelni a feladatra.
Nem mobil interneten megy a honlap am mindenkinek nagyon köszönöm!
Tök menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!