Rackhost lakcím megadása?
Figyelt kérdés
Van nekem a RackHost-nál egy 3000Ft-os kuponom amit még vagy 2 hónapja aktiváltam az AnonimInc youtube csatorna egyik rackhost által szponzorált videója alól. Szeretnék belőle venni egy .hu domaint ami 2 évre 1900 forint. Minden képpen meg kell adni a lakcímemet. Muszály megadnom az igazi lakcímemet? Nem elég valami hülyeséget beírni? Ha ezt meg teszem abból lehet valami következmény? Azt írja a honlap hogy fizetendő összeg 0Ft tehát a kupon érvényes.2019. jan. 30. 09:15
1/10 anonim válasza:
Természetesen adhatsz meg hamis címet, az okirathamisítás minden következményével.
2/10 A kérdező kommentje:
És ha megadom az eredeti lakcímen? Akkor mi hátrányom lehet belőle?
2019. jan. 30. 10:45
3/10 anonim válasza:
Semmi.
Azért kell megadnod a valódi lakcímed, mert a te személyedhez köthető a domain cím, bármi ami azon megjelenik (és esetleg jogsértő..), akkor téged szednek elő.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ! Inkább maradok az xy.blogspot.com-nál! Nem nagyon szeretnék belekeveredni semmibe 😁!
2019. jan. 30. 11:22
5/10 anonim válasza:
Pont inkább úgy tűnik, hogy valami illegálisra készülsz, hogy ennyire félsz megadni az adataidat.
6/10 A kérdező kommentje:
Pont nem! Egyszerűen szeretnék egy blogot indítani és meg kérdezek itt olyan dolgokat amit a neten nem találok... Nagyon még ennél jóval ismertebb és hivatalosabb helyen sem szeretem még a telefonszamomat sem megadni, nem hogy a pontos lakcímemet!
2019. jan. 30. 13:50
7/10 anonim válasza:
A lakcím az oldal adott országban esetleg jogsértő tevékenysége miatt szükséges, mert így lehet azonosítani az embereket. Ha hülyeséget adsz meg, az bűncselekmény, amire megvan a megfelelő törvény.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm válaszodat!
2019. jan. 31. 15:09
9/10 anonim válasza:
Regisztrálj ne .hu-s domaint, pl .com .net stb. Azoknál be lehet állítani, hogy a személyes adataid inkognitóban maradjon, bár azt hiszem ez feláras.
10/10 anonim válasza:
#9: .hu-nál sem nyilvánosak a tulajdonos adatai magánszemély esetén. És nem feláras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!