Mik lennènek azok?

Figyelt kérdés

Amiket alkalmazni kell az oldal publikàlàsa előtt?

Gondolok itt sitemapra meg a robots.txtre. Ezeken kívül úgyèrzem biztos akad valami hasznosìtani kène. Milyen vèdelmet lehet alkalmazni? Kell-e? Mondjuk egy viszonylag egyszerű bemutatkozò oldal esetèn, elèrhetősègi üzenet küldèssel?

Nos, ha valakinek volna kedve ès ideje dobni pàr tippet, azt szìvesen elolvasnàm.

#mitkène
2018. dec. 22. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Feletsd el. Nem fogok regényt írni. Ha meg már elértél egy magasabb skillt, nem tennél fel ilyen kérdést. Valószínűleg kezdő vagy, úgyhogy tanulgass még.
2018. dec. 22. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
#1: B#sszátok már ki ezt a f#szt.
2018. dec. 23. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért? Én jól el szórakozok itt :D
2018. dec. 23. 01:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen kezdő vagyok. Összehoztam egy weboldalt magamnak amit szeretnék publikálni. Csak érdekelt volna,hogy esetleg akad e olyan dolog amit ezeken kívűl mindenképp használnom kéne. Ami olyan alap dolog. Egyáltalán nem vártam el,hogy egy regényt írj de ha ez neked jó szórakozásnak bizonyul akkor valószínűleg egy rendkívűl érdekes ember lehetsz.
2018. dec. 23. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Sql inject

Csrf

Xss

Seo

Kezdésnek ennyi elég lesz

Nem én vagyok a béna, hanem ti nem akartok tanulni.

2018. dec. 23. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Gdpr is kell ha kezeled más adatait.
2018. dec. 23. 12:06
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen!
2018. dec. 23. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!