Egy pizzériának szeretnék weboldalt készíteni/készítettni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá?
nézz meg más éttermek,pizzériák weboldalát hogy néz ki hogy tevődik össze!
de ha már így kezded hogy nem tudom hogy kezdjek hozzá akkor inkább ne is kezd hozzá, kérj meg valaki jó ismerőst aki ez eh ért!
pl:én ha látom hogy nagyon amatőr egy oldal akkor onnan azonnal távozok :D
Utolsónak,köszönöm.
Értem.
És hol találok olyan "szalembert" aki mondjuk hobbi szinten vállalna egy ilyet mert nem sok a keret rá anyagilag de mégse legyen egy "utolsó" oldal...
Üdv. Vedd fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található árak csak irányárak, meg tudunk egyezni.
(kapcsolatfelvétel)
Bagóért dolgoztok, ráadásul az is szar. Jó, ha úgy vesszük még drágák is vagytok, ezért a minőségért... A táblázatos oldalak 10 éve kimentek a divatból, meg ez a dizájn. NC...
Kérdező: Írj privit, hogy mi kéne a honlapodra, de azért ne legyenek illúzióid, egy valóban minőségi weboldal nem kis pénz. Ha viszont egy nívós éttermed van, nem ilyen kis sarki putripizzéria, akkor rá kell szánnod az időt / pénzt, mert komoly reklámértéke van egy jó weboldalnak...:)
Szívesen segítek, írj egy privát üzenetet, mely tartalmaz valamilyen (közvetlenebb formájú) elérhetőséget!
Lehet MSN,TS (skype ne legyen!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!