Egy webfejlesztő álláshirdetésben ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Grafikai ismeretek, Photoshop (tudj feldarabolni egy design-t html-hez)
Ez azt jelenti, hogy PSD-ből elő kell tudni állítani a HTML-t CSS-el megformálva? Vagy Photoshop-ban nekem kell tervezni?
2018. okt. 21. 16:25
1/7 anonim válasza:
fogod a szikét és operálsz 😩
mit akarnak darabolni? 🤣
mit keresnek hentest? 🙃
Miért kéne feldarabolni.. egy normális arculati tervben
nincsenek egyesítve az elemek PS-ben és max. behasználod a grafikai elemeket és úgy írod meg a designt..😩
2/7 anonim válasza:
Kb szerintem annyi, hogy PS mockup a bemeneted, a megfelelő elemeket hasznosítva kifosod a megjelenést css-ben (vagy ha nincs szerencséd, valami másban) és divekkel behasználod a kért sablonok összerakásához.
3/7 anonim válasza:
"Ez azt jelenti, hogy PSD-ből elő kell tudni állítani a HTML-t CSS-el megformálva"
4/7 anonim válasza:
Neked kell megírni a weblap statikus html oldalát css+el együtt.
5/7 anonim válasza:
Sitebuildnek hívják az ilyesmit.
6/7 anonim válasza:
elsőnek külön koki a "behasználod" kifejezésért.
7/7 anonim válasza:
behasznál: [link]
Szerintem a PSD esetén megfelelő kifejezés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!