Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet látogató számlálót...

Hogy lehet látogató számlálót beilleszteni/használni az alábbi honlapról?

Figyelt kérdés

Erről az oldalról választottam egy számomra tetsző számlálót, csak technikai analfabétizmusom miatt nem tudom a gyakorlatban használni. Ha esetleg tudna ebben valaki segítséget nyújtani azt nagyon megköszönném.

Az oldal linkje:

[link]

2018. okt. 15. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Pofon egyszerűen teheted az oldalad gagyivá.

Az URL-hez beírod az oldalad címét. Beállítod honnan induljon, s a számjegyek számát.

Ha ezzel megvagy, akkor a Get your Counter HTML Code-re klikkelsz.

Kimásolod a kapott kódot, majd azt bemásolod a weboldal forrásállományába, a megfelelő helyre.

2018. okt. 15. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lehet gagyi lesz tőle az oldalam de ha nekem tetszik így akkor kit érdekel. Ízlésbéli szemrevételezést nem kértem.
2018. okt. 16. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt ajándékba kaptad, kérdés nélkül. Kedves ember vagyok, s azt hittem örülni fogsz neki.

Nem az ízlésről van szó, hanem arról hogy semmiféle információt nem közöl sem veled, sem a látogatóval.

Ez is bónusz.

2018. okt. 16. 09:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Értékelem kedvességed. Nem is az adatok miatt szeretném, hanem csak mert tetszik. Ráadásul egy játékba szeretném adatlapra, nem pedig statisztikához vagy akármi komolyabb dologhoz. De tényleg köszönöm, hogy ilyesmire is gondoltál :D
2018. okt. 17. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
És ezt annyira nehéz megírni saját kódként...
2018. okt. 20. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!