Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Megjegyzős weblap hogy?

Megjegyzős weblap hogy?

Figyelt kérdés
Olyant oldalt szeretnék készíteni ahova beírnak valamit akkor azt lementi nekem a szerver.Pl:Ha bejelentkeznek az oldalra akkor lementi a felhasználó nevet + jelszót.
2010. jún. 24. 02:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Te szeretnél olyant létrehozni vagy nemértem de kapizsgálom mire gondolsz. Általába ha opera és/vagy firefoxot használsz azok megkérdezik hogy megjegyezzég de vanna olyan weblapok amiknél ki kell pipálni hogy jelszó mentése és felhasználónév megjegyzése. Opera: Amikor belépsz valahova jelszóval és felhasználónévvel felugrik fent egy szürke alapon (vagy amilyen skint használsz) Hogy mentés és rákattintasz + ha akarod ki x eled a hogy minden weblapnál ezt tegye és akkor nem lessz gondod. firefox -nál a beállításokba kipipálod azt a kis négyzetet ahol van hogy megjegyezze a felhasználóneveket + a jelszavakat, pontosan nemtudom mert én csak Operát használok. Remélem segítettem. :)
2010. jún. 24. 04:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt log oldalnak nevezik. Szükséges hozzá, egy fake oldalt, majd egy text logger script.

Ilyet készen is találsz különböző oldalakra: myvip, iwiw, msn, ....

2010. jún. 24. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélem azzal tisztában vagy, hogy fake oldalak gyártása jelszavak megszerzése céljából súlyosan büntetendő cselekedet magyarországi törvények alapján. Ha béna vagy, nem értesz hozzá, nem tudod mi az, hogy VPN, anonym proxy, stb.. akkor ne kezdj bele. Tűzzel játszol, még akkor is, ha csak 1 személy adatait akarod megszerezni.
2010. jún. 24. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
"Megjegyzős weblap"... hát ezen feküdtem xDDD
2010. jún. 24. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik torrent oldalt akarod lemásolni? :)
2010. jún. 26. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
metin2 :D
2010. jún. 27. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!