Youtube-videókat szabadon be lehet-e ágyazni kereskedelmi céllal?
Figyelt kérdés
Webshoport indítok, az egyes termékekhez szeretnék a youtube-on fent lévő, másokáltal készített bemutató-/unboxing- stb. videókat embelni. Megtehetem-e ezt, és úgyis visítani a beágyazott tartalom, ha nem engedi a külső embelést, vagy utána kell-e néznem a YT-videóknál, hogy engedélyezett-e az ilyen célú felhasználás?2018. okt. 1. 13:07
1/7 anonim válasza:
Könnyű más phaszával verni a csalánt, ugye?
2/7 anonim válasza:
Biztos létezik szabadon felhasználható videó ilyen célokra, de én azért elég morcos lennék, ha két kattintással felhasználnád a videóimat ahhoz, hogy aranyér kenőcsöt adj el.
Vedd fel a kontaktot az illetővel, és próbáljatok meg kiegyezni valamiben, szerintem az a legtisztább. Ha tud róla és megengedi, utána már úgysem fog visítozni.
4/7 anonim válasza:
#2 ha képes lennél aranyér unboxing videót csinálni, akkor bármit megérdemelnél :D
5/7 anonim válasza:
"aranyér unboxing videó" Ez fájt! xĐ
Gábor: Nem, a készítő hozzájárulása nélkül nem használhatod fel szellemi tulajdonát.
(Nem mint ha nem tolná tele reklámmal, ha beágyazod és ő keresne rajtad.) :-D
6/7 anonim válasza:
De nagy hülyeségeket beszéltek, el kellene olvasni a youtube használati feltételeit, nem a okoskodni... Természtesen lehet ilyen célra használni, csak pénzt nem kérhetsz érte, hogy megnézhesse valaki, illetve felhasználni nem lehet a saját videódban, le van írva mi számít fair use-nak.
7/7 anonim válasza:
Lehet. A vidéók szabadon beágyazhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!